JIF Diensten (Just International Facilities)

 

JIF Diensten is een sterk regionaal schoonmaakbedrijf die zich voornamelijk richt op het gebied Zuid Holland met jaren ervaring in de schoonmaakbranche. Die ervaring, kennis en know how vindt u terug in onze facilitaire dienstverlening. JIF Diensten is een platte organisatie en een service gericht bedrijf waar directe communicatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan en waarin onze opdrachtgevers centraal staan, samen te vatten in twee kernwoorden een dynamisch en een no nonsence organisatie.

 

 

 


 

Zoals u weet is professioneel schoonmaakonderhoud mensenwerk en levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde werkomgeving, daarom willen wij in een persoonlijk gesprek uw eisen en wensen inventariseren. Naar aanleiding van dit gesprek kan de offerte en het werkprogramma op de juiste manier worden uitgewerkt met de door u gewenste frequenties. Ook zullen wij in dit gesprek onze adviezen weergeven gezien de jarenlange ervaring binnen de branche. JIF  mee te kunnen denken en kosten besparend te kunnen opereren.

 

 

Bij het ontbreken van een ruimte overzicht of bestek, helpen u graag om alle ruimtesoorten in kaart te brengen met vermelding van afwerkmaterialen en vloersoorten.